2 Dakika Kural için goldfix

Wiki Article

Duvarda en çok yeğleme edilen gri duvar boyası ortada ilk 10’a hatta ilk 3’e giren seçeneklerden biri bile şüphesiz berrak gri duvar boyasıdır.

Buzdolabını ve ankastre fırını gömülü olarak tasarladığımız mutfağımızda, ocağımızı da yalçın ve yağız renklerde tercih ettik. Zir aşhane dolaplarımızda:

Yoğun antrasit rengi, kilitsiz küreksiz antrasit rengine kıyasla enikonu kıpkızıl bir renktir. Hâkim bir renk olamsının cihetı düzen öbür başat renklerle de berenarı yerinde bir şekilde kombinlenir.

Antalya dekorasyon firmaları, günin ve denizin kafakenti olan bu şehirde yaşayanların dirim alanlarını güzelleştirmek derunin harikalar yaratmaktadır. İster…

Filli Boya’nın bekâretçi Etkin Silikon Teknolojisi ile geliştirilmiş tam silinebilir ve yıkanabilir özellikte, iç mekanlara ferahlık katan ipeksi mat® dokudaki renkleri ile bezemeli sutaş bazlı VOC uyumlu silikonlu son yamaç iç cephe boyasıdır.

Çeşitli mobilya ve dekorasyon tarzları ile birinci sınıf bir düzen katkısızlar, bu da evinizin her odasını bu büyük renk ile döşemenize imkân tanır.

Mutfak mobilyalarında, kanepelerde, konsol veya masa konseptı eşyalarda antrasit yeğleme edileceği mevsim bu renkle uyumlu vesair renk seçenekleri sayesinde alana özel bir gökyüzü beklabilir.

Parafin ve antrasit renk kombinasyonu ferah ve şık bir görünüm elde etmenin harika bir yoludur. Parafinın saflığı antrasit rengin derinliğiyle birleşerek mekanı aydınlatır ve zarafetli bir istikrar oluşturur.

Antrasit rengi neutren tonlarıyla da uyumlu bir şekilde birleştirilebilir. Gri ile bej veya kahverengi gibi neutren renkler antrasit renkle bir araya geldiğinde sakin ve rahat bir hava oluşturur. Bu kombinasyon ev bark sahiplerine giderek modası geçmeyen bir zarafet sunar.

Antrasit renk dekorasyonda modern ve karmaşık bir esinti oluşturma konusunda epey patetik bir seçenektir. Bu renk tonunun tatbik alanları geniş bir yelpazede mevcuttur ve kullanıldığı her alanda zarafet ve şıklık sunar.

Antrasit rengi ile uyumlu renkler beyninde en çok ilgi çeken ve kullanılan renk şüphesiz ki beyazdır. Antrasit rengi özellikle parlayan zeminler ve kaplamalar ile birlikte oldukça muvaffakiyetlı bir uyuma sahiptir. Ak pak beyaz zehir kumaşların ya da mobilyaların antrasit ile tamamlanması iki farklı bakış açısının müşterek noktada buluşmasının verdiği salim ve şatır hissi dekorasyona sükselı bir sprey boya şekilde yansıtır. Antrasit rengi ile uyumlu renkler ortada sık sık ön plana çıkan beyaz rengi dilerseniz duvarlarınızda da kullanabilirsiniz.

antrasit renk tonları Soy dekorunda griye yakışan renkler arasında şüphesiz asaletin rengi olan yağız da var. Gri yağız beyit dekorasyonu yapmayı düşünüyorsanız size önerimiz bu renkleri; sarı, mercan rengi, gökçe gibi renklerle kombinleyip alanda elan canlı bir ambiyans oluşturmanız olabilir.

Bu dolap modeli ankastre evetğundan dolayı fırın, davlumbaz, ocaklık kabil eşyaları dolabın ayrılmış olan yerine bu eşyalarınızı yerleştirebilirsiniz. antrasit gri boya Bu şekilde tek eşcanipız karınin hassaten belde bakmak zorunda kalmazsınız.

Antrasit renkler çağcıl dekorasyon usulı ile dirlikımızda daha lüks makam edinmeye temelladı. Önceleri minimalist büro dekorasyonununda kullanılan bu renkler evimizin dekorunda da kendini gösteriyor.

Report this wiki page