Için basit anahtar antrasit renk tonları örtüsünü

Wiki Article

Gri rengi oluştururken parafin ve yağızın taçı saf eklenen başka renklerden sel olarak kullanılan renk ast tonu olarak öne çıkar. Renk formulünde yeşil tenasüpı etkili ise yeşil ast tonlu olur, kırmızı oranı erdemli ise pembe ast tonlu evet olarak düşünebilirsiniz. En çok yeğleme edilen gri duvar boyası renklerine görüş atın, dekorasyon blogları ve dergilerinden düşünüm alın. Gri Renk Duvar Boyası Hangi Odalarda Yeğleme Edilebilir?

Neutren renklerle antrasit uyumu yalın ve sofistike bir güzel duyu sunarken canlı renklerle kombinasyon ise mekana enerji ve dinamizm tren.

Birbunca alanda kullanılan koyu antrasit rengi nazarıitibar çekiciliği ve uyumluluğuyla bu arada renklerle cenkan her insanın favori renkleri arasındadır.

Sizler bağırsakin trend duvar boyası renkleri ve adları ile alay malay hangi boya markalarının bu renkleri kataloglarında bulundurduğunu inceleyeceğiz. Nesil boya renkleri musavver bir şekilde size anlatmaya çallıkışacağız.

Yeni eve çıkanlar, evine çağcıl bir çehre vermek isteyenler, ya da andıran zamanda ailesine yeni bir fert hoşgörüsüzlanların elan konforlu, kullanışlı ve güzel duyusal bir hayat yerı bâtınin bileğerlendirebileceği; farklı dekorasyon trendlerine dört dörtlük entegrasyon sağlayan son mertebe şık layihamların zemin aldığı Bellona kataloğunda, siz bile evinizi devirtürecek birbirinden kaliteli hulliyatmları, tekli mobilya ve aksesuarları esrarkeşfedebilirsiniz!

Antrasit süssüz ve kostak bir estetik arayanlar dâhilin antrasit gri dekorasyon mefkûre bir renk tonu olup mekanlara yapmacık bir atmosfer katılmış konusunda keskin bir seçenektir.

Antrasit rengi çağdaş dekorasyon fikirleri olarak kullanıldığında neutren ve canlı renklerle geçim katkısızlayarak etkileyici ve çağdaş bir gaz yuvarı oluşturabilir.

Modern ve klasik janrı aynı alanda tutunmak muhtevain tercih edebilirsiniz. Antrasit duvar renginin kullanıldığı salonlarda, lacivert ve goldfix mavi tonlarının bilge evetğu sandalye takımları ile modern ve şık üslup elde edilebilir.

Fakat ancak ve ufak tefek bir alana iye olan banyodan bahsediliyor ise dikdörtgen ve berenarı uzun, kare olan aynaların tercihi de gerçek düşüncemlara kadem atılmasını muhakkakış olacaktır.

Antrasit ile uyumlu renkler ortada kırmızı, sarı ve turuncu tonlarını kullanabilirsiniz. Bu tonlar, antrasitin soğukluğunu dengeleyerek hamam bir hava yuvarı yaratır.

Gri koltukla uyumlu halı seçiminde, elan devingen bir saha yaratmanız namına koltukta kâin gri tonunun detaylarda arz aldığı ve farklı renklerle bezenmiş halı modellerini yeğleme edebilirsiniz.

Antrasit rengi hane dekorasyonunda kullanıldığında uyumlu renk kombinasyonları ile birleştirilerek etkileyici ve şık bir gaz yuvarı oluşturabilir. Antrasit renk uyumu mekana derinlik katan ve çağdaş bir çekicilik sağlayıcı kombinasyonları dâhilerir.

Daha modernize ve elan az karakterize mekanlar karınin ise grinin antrasit gri dekorasyon dargın tonlarını kullanın. Ilgisiz tonlarda göze çarpacak olan madun titrem mavimsi, yeşilimsi yahut morumsu olup az buçuk henüz bıçkın ve endüstriyel bir durum katkısızlayacaktır.

Antrasit renkli mobilyalar minimalist dekorasyon tarzına şahane bir harmoni sağlamlar. Koltuklar ile masalar yahut raflar üzere antrasit tonlarındaki mobilyalar dümdüz ve arı çizgilerle birleşerek mekanlara çağcıl bir atmosfer tren.

Report this wiki page